Maskers!

Wallpapers van Weer

Meloensoep


Dit is een koel zomers nagerecht, bestaande uit gepureerde meloen, gegarneerd met aardbeien, frambozen en bessen.

Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 25 minuten

KiloJoules: 300
Vetten: n.b.
Eiwitten: n.b.
Koolhydraten: 16

De ingredienten:

1 oogmeloen
50 g aardbeien
100 g suiker
50 g frambozen
0,5 dl meloenlikeur
50 g bessen

Bereidingswijze

25 minuten

Schil de meloen en verwijder de zaadjes. Pureer de meloen met de suiker (en eventueel de meloenlikeur) met de keukenmachine. Schep de meloensoep in diepe borden en zet deze weg op een koele plaats. Halveer de aardbeien en de frambozen en rits de bessen af. Garneer hiermee de meloensoep en serveer meteen.



Wijnadviezen:

Moscato d'Asti