Maskers!

Wallpapers van Films

Josephineschuitjes


Dit Franse gerecht laat zich prima combineren met een zoete Muscaat-wijn. De rum en bananen geven het gerecht een typische zoete smaak. Dit nagerecht is ideaal als u niet veel tijd heeft. In 10 minuten heeft u een feestelijk nagerecht op tafel staan.

Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 10 minuten

KiloJoules: 1090
Vetten: 14
Eiwitten: 3
Koolhydraten: 25

De ingredienten:

4 korstdeegbakjes
2 eetlepels rum
2 bananen
1 eetlepel poedersuiker
1 eetlepel citroensap

Bereidingswijze

10 minuten

Verwarm de oven voor tot 240 °C. Pureer de bananen en meng het citroensap en de rum erdoor. Vul hiermee de korstbakjes en bestrooi met poedersuiker. Zet 5 minuten in de oven en serveer warm.



Wijnadviezen:

Muscat de Beaumes-de-Venise
Muscat de Rivesaltes
Muscat Frontignan