Maskers!

Wallpapers van XP

Bisschopswijn


Bisschopswijn is bijzonder aangenaam op een koude winterdag. Het bereiden van dit recept is eenvoudig.

Waardering:
Dit recept is voor 6 personen
De kooktijd is ca. 65 minuten

KiloJoules: 250
Vetten: n.b.
Eiwitten: n.b.
Koolhydraten: 3

De ingredienten:

6 kruidnagels
2 eetlepels suiker
1 sinaasappel
1 stukje pijpkaneel
1 fles rode wijn
foelie
3 dl water

Bereidingswijze

65 minuten

Steek de kruidnagels in de gewassen sinaasappel. Doe de wijn, water, suiker, kaneel, foelie en de sinaasappel in een goed sluitende pan. Zet het op een kleine pit en houd het warm. Laat niet koken. Laat minimaal 1 uur trekken met het deksel op de pan. Haal de kruiden en de sinaasappel eruit en breng eventueel extra op smaak met suiker. Serveer warm.