Maskers!

Wallpapers van Zeeleven

Grote garnalen in een currysaus


Een lekker Oosters niet seizoensgebonden recept. Het bakken van de garnalen is een techniek. Dit heerlijke gerecht heeft een stevige structuur en is zoet-pikant van smaak.

Dit gerecht combineert erg goed met: Basmati-rijst
Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 20 minuten

KiloJoules: 490
Vetten: 6
Eiwitten: 15
Koolhydraten: 2

De ingredienten:

1 sjalotje
peper
1 eetlepel kerrie
suiker
1 dl slagroom
12 grote garnalen
zout
2 eetlepels olie

Bereidingswijze

20 minuten

Pel en snipper het sjalotje en fruit deze in een scheutje water. Voeg de kerrie en de slagroom toe. Breng op smaak met zout en peper en eventueel een beetje suiker. Bak de garnalen in de olie aan beide kanten rose en gaar in een koekenpan met antikleeflaag, in een grillpan of op de barbecue. Serveer de garnalen met de saus.