Maskers!

Wallpapers van roofvogels

Gestoomd bordje lentegeel




Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 30 minuten

KiloJoules: 380
Vetten: 7
Eiwitten: 3
Koolhydraten: 5

De ingredienten:

50 g maïskolfjes
1 eetlepel citroensap
1 gele paprika
1 theelepel mosterd
1 gele courgette
snufje cayennepeper
1 gare gele biet
zout
1 gele tomaat
4 plakken achterham
1 dl crème fraîche

Bereidingswijze

30 minuten

Maak de groenten schoon en snijd ze in stukken van dezelfde grootte, maar snijd de tomaat in plakjes. Doe de groenten, behalve de tomaat, in een stoomkorf en stoom ze beetgaar in circa 15 minuten. Maak intussen de dressing: roer de crème fraîche, de mosterd en het citroensap door elkaar en breng op smaak met cayennepeper en zout. Leg op elk voorverwarmd bord een plak achterham, schep hierop de groenten, giet de dressing erover en garneer met plakjes tomaat.