Maskers!

Wallpapers van Zangeressen

Pannenkoekenbrunch


Pannenkoeken zijn een oer-Hollandse verwennerij voor jong en oud. Het maken van een eigen lekkere pannenkoek is eenvoudig.

Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De voorbereidingstijd is ca. 35 minuten
De kooktijd is ca. 20 minuten

KiloJoules: 850
Vetten: 7
Eiwitten: 6
Koolhydraten: 29

De ingredienten:

250 g tarwebloem
2 dl water
2,5 dl melk
mespunt zout
2 theelepels bakpoeder
boter

Voorbereiding

35 minuten

Zeef de bloem en de bakpoeder en roer de melk erdoor. Voeg water en zout toe. Laat het beslag een half uur rusten.

Bereidingswijze

20 minuten

Verhit boter of olie in de pan en giet een lepel beslag erin. Als de bovenkant droog is, de pannenkoek draaien en de andere kant goudbruin bakken. Bak zo een stapel pannenkoeken en houd deze warm. Serveer aan tafel hartige- en zoete vullingen waarmee men naar eigen smaak de pannenkoeken belegt.