Maskers!

Wallpapers van Motoren

Eiers en Beiers


Dit oer-Hollandse nagerecht heeft als hoofdingrediënten eieren en kiwi's. Deze combinatie maakt dit nagerecht heel speciaal en geeft het een frisse smaak. Een krakeling erbij maakt het geheel af.

Dit gerecht combineert erg goed met: Krakelingen
Waardering:
Dit recept is voor 6 personen
De kooktijd is ca. 30 minuten

KiloJoules: 550
Vetten: 4
Eiwitten: 4
Koolhydraten: 20

De ingredienten:

750 g kiwi's
mespunt kaneel
150 g suiker
6 krakelingen
6 eieren

Bereidingswijze

30 minuten

Schil de kiwi's, snijd ze in stukjes en stoof ze met de helft van de suiker tot moes. Wrijf ze door een zeef, zodat de pitjes achterblijven. Klop de eieren met de rest van de suiker au bainmarie tot een lichte massa. Voeg al kloppend de kiwipuree toe. Breng op smaak met kaneel en vul hiermee de vormpjes of potjes. Laat opstijven in de koelkast en serveer met een krakeling.



Wijnadviezen:

Moscato d'Asti