Maskers!

Wallpapers van Autos

Provençaalse spread


De Provençaalse spread is niet moeilijk te maken, de hoofdbereidingswijze is het fruiten van het groentemengsel. Het heeft een pikante smaak en een knapperige structuur. De diverse groenten vormen de hoofdingrediënten.

Dit gerecht combineert erg goed met: Crackers, stokbrood of toast
Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 10 minuten

KiloJoules: 290
Vetten: 5
Eiwitten: 2
Koolhydraten: 4

De ingredienten:

4 radijzen
4 tenen knoflook
1 wortel
2 eetlepels olijfolie
0,5 venkelknol
1 eetlepel tomatenpuree
0,5 courgette
1 theelepel chilisaus
stukjes bloemkool

Deze spread is ook lekker bij gegrilld vlees van de barbecue.

Bereidingswijze

10 minuten

Snijd de radijzen, de wortel, de venkel, de courgette, de bloemkool en de knoflook fijn in de keukenmachine. Verhit de olijfolie, fruit het groentemengsel aan en breng op smaak met de tomatenpuree en de chilisaus. Laat de spread afkoelen.