Maskers!

Wallpapers van Motoren

Gadogadoschotel met gehakt


Gadogadoschotel met gehakt is een eenvoudig recept uit de Oosterse keuken. Het is snel te maken en is niet afhankelijk van een bepaald seizoen. Probeert u dit recept eens met Mihoen.

Dit gerecht combineert erg goed met: Mihoen
Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 25 minuten

KiloJoules: 760
Vetten: 12
Eiwitten: 12
Koolhydraten: 7

De ingredienten:

4 eieren
2 eetlepels olie
1 blokje bamikruiden
500 g rundergehakt
1 bamipakket
1 pot pindasaus
1 teen knoflook
1 zak kroepoek

Bereidingswijze

25 minuten

Kook de eieren in 10 minuten hard. Week de bamikruiden volgens de gebruiksaanwijzing. Maak het pepertje uit het bamipakket schoon, verwijder de zaadjes en snijd het pepertje in reepjes. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een wok of hapjespan. Roerbak het gehakt rul. Bak knoflook en bamikruiden ca. 2 minuten mee. Schep de bamigroenten erdoor en roerbak ze in ca. 5 minuten beetgaar. Bereid intussen de pindasaus volgens de gebruiksaanwijzing. Pel de eieren en snijd ze in plakjes. Schep het gehaktmengsel op een schaal. Schenk de pindasaus erover. Verdeel de plakjes ei erover. Verkruimel de kroepoek en strooi de stukjes over de schotel.



Wijnadviezen:

Rosé Côtes de Provence
Rosé Navarra
Rosé Syrah