Maskers!

Wallpapers van Rockartiesten

Pistolet met rettich-kaassalade


Een heerlijke lunch of brunch maakt u met deze gevulde pistolets, dit is geen zwaar gerechtje en het is heerlijk fris en zacht van smaak. Het is makkelijk en snel te bereiden en het heeft een stevige en zachte structuur.

Waardering:
Dit recept is voor 8 personen
De kooktijd is ca. 15 minuten

KiloJoules: 1020
Vetten: 13
Eiwitten: 10
Koolhydraten: 20

De ingredienten:

300 g rettich
2 eetlepels fijngeknipt bieslook
250 g Emmentaler
zout
125 ml zure room
peper
1 eetlepel pesto
8 pistolets
2 eetlepels mayonaise

Bereidingswijze

15 minuten

Schil de rettich en snijd deze in kleine blokjes. Snijd de kaas in blokjes. Roer een sausje van de zure room met de pesto, de mayonaise en het bieslook. Schep de rettich, de kaas, en zout en peper naar smaak erdoor. Snijd de broodjes open en schep de salade ertussen. Serveer direct.



Wijnadviezen:

Frascati
Müller-Thurgau (Franken)