Maskers!

Wallpapers van XP

Tortellini met roomkaas


lekker en gezond!

Dit gerecht combineert erg goed met: Broccoli
Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 15 minuten

KiloJoules: 990
Vetten: 20
Eiwitten: 7
Koolhydraten: 7

De ingredienten:

1 zakje tortellini met kaas
100 g verse roomkaas met kruiden
2 eetlepels olijfolie
1 dl melk
zout
1 eetlepel fijngesneden verse oregano
2 teentjes knoflook
peper
100 g gezouten gepelde pistachenoten
1 potje pesto

Bereidingswijze

15 minuten

Kook de tortellini in ruim kokend water met 1 eetlepel olie en zout in ca. 8-12 minuten beetgaar. Pel de teentjes knoflook en hak ze fijn. Hak de pistachenoten grof Verhit de overige olijfolie in een pan. Fruit de knoflook ca. 2 minuten. Voeg de roomkaas toe en laat deze al roerend smelten. Voeg al roerend de melk toe. Breng op smaak met oregano, zout en peper. Giet de tortellini af. Schep de tortellini en de pistachenoten door de saus. Geef de pesto erbij in een klein schaaltje.



Wijnadviezen:

Chenin Blanc/Steen (Zuid-Afrika)
Gewurztraminer (Elzas)
Rosé Côtes de Provence
Witte Côtes de Provence