Maskers!

Wallpapers van 3D objecten

Kaastortellini met garnalen-roomsaus




Dit gerecht combineert erg goed met: Gemengde salade
Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 20 minuten

KiloJoules: 520
Vetten: 10
Eiwitten: 5
Koolhydraten: 4

De ingredienten:

1 eetlepel olijfolie
peper
zout
1 eetlepel citroensap
500 g tortellini met kaas
200 g gepelde garnalen
2,5 dl visbouillon
2 eetlepels fijngesneden dille
2,5 dl slagroom
2 citroenen

Bereidingswijze

20 minuten

Breng in een pan ruim water met olijfolie en zout aan de kook. Kook de tortellini in 8-12 minuten beetgaar. Breng de visbouillon en de slagroom in een grote pan aan de kook en kook dit op hoog vuur tot de helft in. Breng op smaak met zout, peper en citroensap. Giet de tortellini af. Schep de garnalen en de dille door de saus en warm het geheel goed door. Snijd de citroenen in plakjes. Schep de tortellini op vier borden en verdeel de saus erover. Garneer met de plakjes citroen.



Wijnadviezen:

Locorotondo
Pinot Grigio
Soave Classico