Maskers!

Wallpapers van Tekenfilms

Snelle pastaschotel


Dit lekkere recept heeft een vegetarische 'touch'. Niet moeilijk om te bereiden. De snelle pastaschotel heeft een zachte structuur en is pikant van smaak. Het is wel een stevige maaltijd.

Dit gerecht combineert erg goed met: Ciabattabrood en een frisse salade
Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 40 minuten

KiloJoules: 900
Vetten: 16
Eiwitten: 9
Koolhydraten: 9

De ingredienten:

350 g tagliatelle
1 theelepel suiker
zout
1 theelepel tijm
olie
200 g gorgonzola
1 blik gezeefde tomaten
200 g salami

Bereidingswijze

40 minuten

Verwarm de oven voor tot 180 °C. Kook de tagliatelle beetgaar in ruim water met zout en een scheutje olie in ca. 10 minuten. Verwarm de gezeefde tomaten met de suiker en de tijm. Snijd de gorgonzola in stukjes en de salami in blokjes. Schep ca. twee derde van de gorgonzola door de tomatensaus. Giet de tagliatelle af en schep deze door de saus. Vet een ovenschaal in met olie en schep de tagliatelle met saus erin. Verdeel de salami en de rest van de gorgonzola erover. Laat de schotel in de oven in ca. 15 minuten goudbruin worden.



Wijnadviezen:

Montepulciano d’ Abruzzo