Maskers!

Wallpapers van actrices

Vegetarische macaroni


Een eenvoudige ovenschotel met macaroni en groente, gegratineerd met geraspte kaas.

Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 25 minuten

KiloJoules: 570
Vetten: 8
Eiwitten: 6
Koolhydraten: 9

De ingredienten:

300 g macaroni
1 pakje vegetarische macaroniblokjes
0,5 zakje macaronikruiden
1 blik gepelde tomaten
1 prei
zout
1 rode paprika
peper
1 rode peper
150 g geraspte oude kaas
2 eetlepels olie

Bereidingswijze

25 minuten

Kook de macaroni beetgaar volgens aanwijzing op de verpakking. Week de macaronikruiden in 50 ml warm water. Maak de prei en de paprika schoon en snijd ze in stukjes. Halveer de peper, verwijder de zaadjes en snijd de helften in dunne reepjes. Verhit de olie in een hapjespan. Bak de vegetarische blokjes al omscheppend rondom bruin. Schep macaronikruiden, prei, paprika en peper erbij en bak ze ca. 4 minuten mee. Giet de macaroni af. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Schep de tomaten met vocht en de macaroni door het groentemengsel. Breng op smaak met zout en peper. Schep de macaroni in een ovenschaal. Strooi de kaas erover. Zet de schaal onder de grill en laat de kaas in ca. 3 minuten smelten.



Wijnadviezen:

Bardolino
Gewurztraminer (Elzas)
Soave