Maskers!

Wallpapers van Roofdieren

Cannelloni met kip


Een heerlijke Italiaanse pasta is altijd leuk om klaar te maken. Het bereiden van deze lekkere cannelloni is niet moeilijk, maar wel bewerkelijk. Lekker met kropsla en komkommer.

Dit gerecht combineert erg goed met: Kropsla en komkommer
Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 75 minuten

KiloJoules: 490
Vetten: 5
Eiwitten: 9
Koolhydraten: 10

De ingredienten:

2 sjalotjes
2 eetlepels fijngesneden vers basilicum
2 teentjes knoflook
4 eetlepels fijngesneden peterselie
1/4 rode paprika
zout
2 sneetjes oud witbrood
peper
250 g kipfilet
1 pak cannelloni
3 eetlepels slagroom
1 theelepel bouillonpoeder
2 eieren
1 blikje gezeefde tomaten
1 eetlepel citroensap
2 mozzarellakaasjes
1 theelepel tijm

Bereidingswijze

75 minuten

Verwarm de oven voor tot 180 °C. Pel en snipper de sjalotjes en de knoflook. Snijd de paprika in stukjes. Snijd de korstjes van het brood. Vet een rechthoekige ovenschaal in. Pureer de kipfilet met brood, slagroom en eieren in de keukenmachine. Meng citroensap, tijm, 1 eetlepel basilicum, peterselie, zout en peper naar smaak, sjalot, knoflook en paprika erdoor. Vul de cannelloni met het kipmengsel en leg ze naast elkaar in de ovenschaal. Roer de bouillonpoeder en het overige basilicum door de gezeefde tomaten en schenk dit over de cannelloni. Snijd de mozzarella in plakjes en leg deze erop. Laat de cannellonischotel in de oven in 45 minuten goudbruin en gaar worden.



Wijnadviezen:

Vernaccia di San Gimignano