Maskers!

Wallpapers van Vliegtuigen

Portoricaanse drumsticks




Dit gerecht combineert erg goed met: Rijst en tomatensalade
Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 45 minuten

KiloJoules: 1790
Vetten: 39
Eiwitten: 9
Koolhydraten: 10

De ingredienten:

1 rode peper
1/4 l kippenbouillon
1,5 kg drumsticks
12 groene olijven zonder pit
2 theelepels paprikapoeder
4 eetlepels kappertjes
4 eetlepels olijfolie
allesbinder
3 teentjes knoflook
3 eetlepels fijngesneden peterselie

Bereidingswijze

45 minuten

Verwijder de zaadjes uit de peper en hak de peper fijn. Wrijf de drumsticks in met paprikapoeder. Verhit de olie in een hapjespan en bak de drumsticks rondom bruin. Pers de knoflook erboven uit. Bak de rode peper ca. 1 minuut mee. Voeg de bouillon toe en sudder de drumsticks in ca. 30 minuten zachtjes gaar. Snijd de olijven fijn en roer ze met de kappertjes door de saus. Bind de saus eventueel met allesbinder. Schep de drumsticks met saus in een voorverwarmde schaal en strooi de peterselie erover.



Wijnadviezen:

Rosé Côtes de Provence