Maskers!

Wallpapers van Motoren

Italiaanse varkensrolletjes


In een uurtje staat staan deze overheerlijke Italiaanse varkensrolletjes op tafel. Het is eenvoudig om te bereiden en goed te combineren met aardappelpuree en spinazie à la crème.

Dit gerecht combineert erg goed met: Aardappelpuree en spinazie à la crème
Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 60 minuten

KiloJoules: 800
Vetten: 10
Eiwitten: 25
Koolhydraten: 1

De ingredienten:

1 sjalotje
2 eetlepels parmezaanse kaas
0,5 rode paprika
4 ongepaneerde varkensschnitzels
1 teentje knoflook
25 g boter
50 g gehakt
zout
1 eetlepel pesto
peper

Bereidingswijze

60 minuten

Pel en snipper het sjalotje. Snijd de paprika heel fijn. Pers de knoflook boven het gehakt uit en meng de sjalot, de paprika, de pesto en de kaas erdoor. Spreid de schnitzels uit en verdeel het gehaktmengsel erover. Rol de schnitzels op en steek ze vast met een cocktailprikker. Verhit de boter in een koekenpan en bak de rolletjes rondom bruin; laat ze op laag vuur in 35-40 minuten zachtjes gaar worden. Keer de rolletjes regelmatig. Bestrooi met zout en peper.



Wijnadviezen:

Locorotondo
Pinot Grigio
Vernaccia di San Gimignano