Maskers!

Wallpapers van Roofdieren

Biefstuk met ham


Een eenvoudig maar heerlijk recept dat met diverse groenten valt te combineren. Als u een snel Italiaans recept op tafel wilt toveren is dit een must.

Dit gerecht combineert erg goed met: Gekookte aardappels en andijviesalade
Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 15 minuten

KiloJoules: 730
Vetten: 8
Eiwitten: 22
Koolhydraten: 1

De ingredienten:

4 biefstukjes
4 plakken rauwe ham
versgemalen peper
4 laurierblaadjes
40 g boter
zout
2 teentjes knoflook
1 dl droge witte wijn

Bereidingswijze

15 minuten

Wrijf de biefstukjes in met peper. Verhit de boter in een koekenpan. Bak de biefstukjes in 2-3 minuten aan één kant bruin. Keer de biefstukjes. Pers de teentjes knoflook erboven uit. Leg op elk biefstukje een plak ham en een laurierblaadje en bak ze in nog ca. 2 minuten bruin en vanbinnen rosé. Leg de biefstukjes op een voorverwarmde schaal. Strooi zout erover. Schenk de wijn bij het bakvet. Laat even inkoken en schenk de jus over de biefstukjes.



Wijnadviezen:

Canon-Fronsac
Rode Côtes de Saint-Mont
Rode Fronsac