Maskers!

Wallpapers van Dieren

Vlinderpasta met gemengde groenten




Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 20 minuten

KiloJoules: 910
Vetten: 10
Eiwitten: 6
Koolhydraten: 26

De ingredienten:

100 g wortel
350 g vlinderpasta
1 prei
1 dl gevogeltefond
2 bosuitjes
2 eetlepels olijfolie
zout
versgemalen peper
olijfolie

Bereidingswijze

20 minuten

Snijd de wortel en het wit van prei ragfijn; snijd de bosuitjes in ringetjes. Breng in een pan ruim water met zout en een scheutje olijfolie aan de kook. Kook de pasta beetgaar in het kokende water (2-3 minuten voor verse pasta, 8-10 minuten voor droge), giet hem af en laat hem uitlekken. Verhit de olie in een braadpan en smoor wortel, prei en bosui kort, giet de fond erbij en laat de groenten even smoren. Meng de uitgelekte pasta door de groenten. Breng tenslotte op smaak met versgemalen peper.



Wijnadviezen:

Bardolino
Gambellara
Soave