Maskers!

Wallpapers van Roofdieren

Makreelmousse


De mousse is makkelijk en snel te maken. Het is geen licht gerecht en heeft een zachte structuur met een stevige smaak. Dit receptidee is heerlijk voor in de zomer op een toostje of met stokbrood.

Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 15 minuten

KiloJoules: 628
Vetten: 10
Eiwitten: n.b.
Koolhydraten: 11

De ingredienten:

200 g makreel
1 eetlepel sinaasappelsap
1 eetlepel verse roomkaas
2 eetlepels room
zout
1 eetlepel peperkorrels
gemalen witte peper

Bereidingswijze

15 minuten

Pureer de makreel met de verse kaas in de keukenmachine. Breng op smaak met zout, peper en sinaasappelsap. Meng de stijfgeklopte room en peperkorrels erdoor. Schep de mousse in een aardewerken potje en serveer met witbrood of toost.



Wijnadviezen:

Witte Buzet (Zuid-Frankrijk)
Witte Costìeres de Nîmes