Maskers!

Wallpapers van Games

Doyenné de comice met gorgonzolacrème


Een makkelijk en lekker Italiaans vegetarisch voorgerecht. Het heeft een zachte structuur. De smaak is ook zacht en toch pikant. Het is geen licht gerecht, dus meer iets voor de minder warme dagen.

Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 15 minuten

KiloJoules: 1370
Vetten: 26
Eiwitten: 10
Koolhydraten: 14

De ingredienten:

4 rijpe peren
150 g gorgonzola
30 g geschaafde amandelen
versgemalen peper of verse groene peperkorrels
50 g boter

Bereidingswijze

15 minuten

Roer voor de gorgonzolacrème de boter met de gorgonzola romig en voeg naar smaak versgemalen of geplette groene peperkorrels toe. Rooster de geschaafde amandelen goudbruin in een droge koekenpan, schud ze eruit. Snijd de peren overlangs doormidden en steek het klokhuis eruit. Doe de gorgonzolacrème in een spuitzak en spuit een mooie toef in elke halve peer; bestrooi ze met de geroosterde amandelen.



Wijnadviezen:

Pinot Grigio