Maskers!

Wallpapers van actrices

Pasta met olijfolie en knoflook




Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 20 minuten

KiloJoules: 950
Vetten: 13
Eiwitten: 4
Koolhydraten: 24

De ingredienten:

350 g spaghetti
4 eetlepels olijfolie extra vergine
zout
versgemalen peper
2 teentjes knoflook

U kunt in plaats van gemalen peper ook een fijngesneden vers pepertje door de pasta mengen.

Bereidingswijze

20 minuten

Kook de pasta in ruim water met zout en een scheutje olijfolie beetgaar (verse pasta 2-3 minuten, gedroogde pasta 8-10 minuten), giet hem af en laat hem uitlekken. Pel de teentjes knoflook en pers ze uit. Verwarm de olijfolie en smoor de knoflook erin. Meng de uitgelekte pasta erdoor en breng het gerecht op smaak met versgemalen peper.



Wijnadviezen:

Gambellara
Soave