Maskers!

Wallpapers van Disney

Italiaanse gehaktsaus


Een bijzonder smakelijke aanvulling bij pasta of salade. Dit is recept is niet moeilijk om te bereiden.

Dit gerecht combineert erg goed met: Pasta en salade
Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 40 minuten

KiloJoules: 830
Vetten: 16
Eiwitten: 10
Koolhydraten: 2

De ingredienten:

2 uien
1 theelepel tijm
2 teentjes knoflook
1 theelepel rozemarijn
1 winterwortel
zout
4 eetlepels olijfolie
peper
500 g half-om-halfgehakt
125 ml slagroom
2 blikken gepelde tomaten
2 eetlepels pesto
1 laurierblaadje
100 g geraspte oude kaas

Schep wat kleine blokjes salami door de saus.

Bereidingswijze

40 minuten

Pel en snipper de uien en de knoflook. Maak de wortel schoon en snijd deze in kleine blokjes. Verhit de olie in een braadpan en bak het gehakt al omscheppend rul. Bak ui, knoflook en wortel ca. 4 minuten mee. Roer de gepelde tomaten en de kruiden erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Laat de saus ca. 20 minuten zachtjes sudderen. Roer de slagroom en de pesto door de saus en warm nog even door. Serveer met pasta naar keuze en strooi aan tafel de geraspte kaas erover.