Maskers!

Wallpapers van Games

Gevuld gehakt


Dit Griekse eenvoudige recept duurt niet lang om te bereiden. En met een kleine uitvoering heeft u heerlijke borrelhapjes die het hele jaar door geserveerd kunnen worden.

Dit gerecht combineert erg goed met: Turks brood en komkommersalade
Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 35 minuten

KiloJoules: 1160
Vetten: 19
Eiwitten: 15
Koolhydraten: 11

De ingredienten:

2 uien
1 ei
3 teentjes knoflook
zout
500 g gehakt
peper
4 eetlepels fijngesneden peterselie
150 g schapenkaas
50 g paneermeel
50 g boter

Bereidingswijze

35 minuten

Pel en snipper uien en knoflook. Meng het gehakt in een kom met ui, knoflook, peterselie, paneermeel, ei, zout en peper door elkaar. Vorm het gehakt tot 4 ballen. Snijd de kaas in blokjes. Maak een opening in de gehaktballen en stop de kaas erin. Druk de ballen weer dicht. Verhit de boter in een braadpan. Bak de gehaktballen rondom bruin. Leg het deksel op de pan en stoof ze in ca. 20 minuten zachtjes gaar.



Wijnadviezen:

Rosé Costières le Nîmes
Sauvignon Blanc (Frankrijk)
Vin de Crète
Witte Costìeres de Nîmes