Maskers!

Wallpapers van Vliegtuigen

Ingemaakte radijs op zuur


Dit bijgerecht is eenvoudig in 20 minuten te bereiden. Na de bereiding moet de radijs nog een tijdje intrekken en op smaak komen. U kunt dit gerecht met allerlei gerechten combineren.

Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 20 minuten

KiloJoules: 140
Vetten: n.b.
Eiwitten: n.b.
Koolhydraten: 8

De ingredienten:

100 g kleine radijsjes
50 g suiker
1 theelepel zout
azijn
5 dl water

Bereidingswijze

20 minuten

Was de radijsjes en verwijder het groen en de wortel. Blancheer ze in kokend water met 1 theelepel zout. Laat ze koud worden. Breng water, suiker en azijn aan de kook. Schep de radijsjes in een glazen pot en schenk de marinade erop. Zet de pot in de koelkast.