Maskers!

Wallpapers van Weer

Ingemaakte appel op zuur


Dit bijgerecht is eenvoudig in 25 minuten te bereiden. Na de bereiding moet de appel nog een tijdje intrekken en op smaak komen. U kunt dit gerecht met allerlei gerechten combineren.

Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 25 minuten

KiloJoules: 200
Vetten: 3
Eiwitten: n.b.
Koolhydraten: 6

De ingredienten:

2 appels
1/4 dl olie
50 g rozenlimonade
1/2 l water
10 jeneverbessen
2 steranijs
2 kaneelstokjes
1,5 dl rozenedict

Bereidingswijze

25 minuten

Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snijd de parten in maantjes. Verwarm de olie en stoof hierin de appel gaar. Laat afkoelen. Schep de appelmaantjes in een glazen pot en schenk de marinade van rozenlimonade, jeneverbessen, kaneelstokjes, water, steranijs en rozenedict erop. Zet de pot in de koelkast.