Maskers!

Wallpapers van Abstracte objecten

Zalmroosjes met kaviaar




Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 20 minuten

KiloJoules: 600
Vetten: 10
Eiwitten: 11
Koolhydraten: 1

De ingredienten:

250 g gerookte zalm (in plakken van 0,5 cm)
25 g kaviaar
1 dl crème fraîche
enkele takjes dille
snufje cayennepeper
4 kleine tomaten

Bereidingswijze

20 minuten

Snijd de zalm in repen van 2 bij 20 cm en rol ze luchtig op. Klop de crème fraîche stijf met de cayennepeper en vul hiermee een spuitzak. Zet vijf zalmrolletjes op een bord en spuit de crème fraîche erin tot driekwart van de hoogte. Vul de rest op met kaviaar. Garneer met enkele takjes dille en snijd van de tomaten vier tomatenroosjes die u in het midden schikt.



Wijnadviezen:

Cava
Champagne Brut