Maskers!

Wallpapers van Sporten

Waldorfstamppot




Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 30 minuten

KiloJoules: 500
Vetten: 6
Eiwitten: 12
Koolhydraten: 5

De ingredienten:

1 selderijknol
1 appel
2 kipfilets
citroensap
1 eetlepel boter
2 eetlepels crème fraîche
50 g walnoten
25 g druiven
1 mandarijn

Bereidingswijze

30 minuten

Snijd de selderijknol in blokjes en kook deze gaar in 20 minuten. Laat goed uitlekken in een zeef. Snijd de kipfilets in blokjes en bak deze gaar in de boter. Kneus de walnoten en pel de mandarijn. Snijd de appel in blokjes en zet deze even in water met citroensap. Laat uitlekken. Pureer de selderijblokjes en meng de crème fraîche, de stukjes appel, de walnoten en het vlees erdoor. Garneer met de mandarijnpartjes en de druiven.



Wijnadviezen:

Riesling Kabinett