Goolgeadvertenties EN deze tekst worden niet mee geprint!

Pindasaus


Pindasaus is lekker bij kip- of varkenssaté, bami, kroepoek of over de patat frites. Een heerlijk recept dat u op een eenvoudige wijze en in een korte tijd kunt bereiden.


Dit gerecht combineert erg goed met: Kip- of varkenssaté, bami en kroepoek
Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 20 minuten

KiloJoules: 1140
Vetten: 22
Eiwitten: 9
Koolhydraten: 9

De ingredienten:

1 grote ui
1 theelepel bruine suiker
1 teentje knoflook
1 eetlepel ketjap
2 eetlepels olie
sap van een halve citroen
0,5 potje pindakaas
zout
melk
1 eetlepel sambal oelek

Notities

Bereidingswijze

20 minuten

Pel en snijd de ui fijn en bak deze samen met de knoflook licht in de olie. Meng de pindakaas met melk en haal de pan met ui en knoflook van het vuur. Voeg de pindakaas toe aan de gebakken ui. Maak de saus af met suiker, ketjap, citroensap, zout en sambal.