Maskers!

Wallpapers van de Natuur
 

Sabrina


Wij hebben verschillende kleurplaten van Sabrina de tiener heks.

Sabrina Spellman is een meisje dat er in de puberteit achter komt dat ze een heks is. In de serie raakt ze vaak in de problemen door het gebruik van magie.
Sabrina woont in bij haar tantes Hilda en Zelda en de pratende kat Salem Saberhagen in Massachusetts. Sabrina is een halve heks. Haar vader is een heks, maar haar moeder niet en dus is ze ook een halve sterveling. Omdat ze heks is, kan ze ook naar het Andere Rijk. In het Andere Rijk, in de serie the other Round genoemd, wonen alleen heksen. Mensen in de gewone wereld die geen toverkracht hebben (ook wel stervelingen, mortals genoemd) weten niets af van het Andere Rijk. Omdat Sabrina nog niet veel af weet van de hekserij wordt ze bij haar tantes opgeleid tot een goede heks.
Sabrina leeft in de gewone wereld. Hier heeft ze haar vrienden en vijanden, zij weten niet dat Sabrina over toverkracht beschikt. In de gewone wereld probeert Sabrina haar problemen vaak op te lossen door het gebruiken van magie. Maar door haar slordigheid gebruikt ze haar magie vaak verkeerd of teveel voor zichzelf. De situaties lopen regelmatig uit de hand, wat voor hilarische momenten in de serie zorgt.
Klik op de kleurplaat die jij leuk vindt voor een grotere versie.


Sabrina


Sabrina


Sabrina


Sabrina


Sabrina


Sabrina


Sabrina


Sabrina


Sabrina


Sabrina


Sabrina


Sabrina


Sabrina


Sabrina


Sabrina


Sabrina