Maskers!

Wallpapers van Roofdieren
 

Mew Mew Power


Wij hebben verschillende kleurplaten van Mew Mew Power (Tokyo Mew Mew).

Mew Mew Power vertelt het verhaal van 5 meisjes die krachten bezitten van bedreigde dieren. Wanneer zij het niet al te druk hebben met huiswerk en vriendjes, strijden zij tegen buitenaardse wezens die de mensheid bedreigen. Het begint allemaal wanneer een doodgewoon meisje in aanraking komt met het DNA van een bijna uitgestorven wilde kat. Eenmaal getransformeerd tot een kat, gaat zij op zoek naar haar teamleden, zodat zij samen de wereld kunnen redden. De tijd zal het leren of deze tieners, deze superhelden, klaar zijn voor deze uitdaging.

Tokyo mew mew begint het verhaal met een meisje genaamd Ichigo Momomya. Ze is dolblij als haar droom date met haar uitgaat. Minder blij is ze over het feit dat een een tentoonstelling is voor bijna uitgestorven dieren.
Eenmaal op de tentoonstelling wijst Ayoyama (haar date) haar op een foto van een nest met wilde katten. Als ze even naar buiten gaan om af te koelen en Ayoyama drinken voor Ichigo haalt, gaat ze als een hond over de grond rollen. Plotseling starten de jongens het 'tokyo mew mew project' door op een rode knop te drukken. vervolgens een enorme aardbeving, Ichigo valt flauw en komt een vreemde droom terecht.

In die droom ziet ze een wilde kat naar haar toe komen, die versmelt met haar lichaam. Als Ichigo wakker wordt blijkt het al te schemeren en Ayoyama heeft al die tijd op haar gewacht.

De volgende gebeuren er allemaal vreemde dingen, ze zegt 'nya' (in het Japans 'miauw') aan het einde van haar zinnen, ze voorspelt het weer en eet de vis van haar vriendin op, en als ze van een viaduct afvalt komt ze stevig op haar poten benen terecht. Een kat komt altijd op haar pootjes terecht toch?
Die middag wordt Ayoyama aangevallen door een enorme rat, 1 van de 2 jongens is ook aanwezig en gooit een gouden sieraad naar haar toe met een edelsteentje erin. Dan transformeert Ichigo naar Mew Ichigo en ze verslaat met haar beruchte belletje het monster!
De twee jongens vertellen haar dat zij een mew is geworden. Ze is versmolten met genen van een wilde kat en neemt zo karaktertrekken van een kat over. Op het moment dat ze opgewonden ergens over is ploppen haar oren uit.

Met haar krachten moet ze Aliens verslaan die uit zijn op het herbouwen van de wereld. Maar alleen kan ze het niet aan, er zijn nog 5 andere Mews die ze moet vinden om samen te werken om de wereld te redden!
Klik op de kleurplaat die jij leuk vindt voor een grotere versie.


Mew Mew Power


Mew Mew Power


Mew Mew Power


Mew Mew Power


Mew Mew Power


Mew Mew Power


Mew Mew Power


Mew Mew Power


Mew Mew Power


Mew Mew Power


Mew Mew Power


Mew Mew Power


Mew Mew Power


Mew Mew Power


Mew Mew Power


Mew Mew Power


Mew Mew Power


Mew Mew Power


Mew Mew Power


Mew Mew Power