Maskers!

Wallpapers van roofvogels
 

Guardi


Wij hebben verschillende kleurplaten van de Guardi.

ik ben Guardi, Weet je wie ik ben? Ik ben jouw persoonlijke beschermengel, ik zorg ervoor dat jij je ouders niet kwijtraakt. Ik woon in Zontrecht, een middelgrote stad in wat jullie de ´lucht´ zouden noemen. Ken je die ene wolk in de vorm van een banaan? Als je daar links gaat, dan vlieg je recht op mijn wolk!

Ben jij weleens je ouders kwijtgeraakt tijdens het winkelen, op het strand, of in een pretpark? Ik wel! Dat is alweer lang geleden hoor, maar ik weet het nog heel goed!

Mijn ouders en ik waren een dagje naar Wolkenveen, een dorpje in de buurt. Het was druk, want het circus was in het dorp. Ik hield de hand van mijn moeder vast, want ik wilde haar natuurlijk niet kwijtraken. Maar toch, ik wilde ook wel de valken zien. Die zaten in een kooi iets verderop. Dus ik liep die kant op, en dacht dat mijn ouders me wel zouden volgen. Even later sta ik bij die valken (niet te dichtbij, natuurlijk) en ik kijk om me he...

Waar zijn papa en mama? Ik ben ze kwijt! Dus, ik raak in paniek en ren naar de plek waar ik ze het laatst gezien heb. Maar: daar zijn ze niet meer! Wat nu?

http://www.adeona-care.com/guardi/guardi/
Klik op de kleurplaat die jij leuk vindt voor een grotere versie.


Guardi