Maskers!

Wallpapers van 3D objecten
 

Ben 10


Wij hebben verschillende kleurplaten van Ben 10.

De serie draait om 10 jarige Ben Tennyson, zijn nichtje Gwen en hun grootvader Max. Aan het begin van hun kampeertocht voor de zomervakantie vind Ben een buitenaardse capsule met daarin een vreemd horlogeachtig apparaat, dat zich meteen vasthecht aan zijn pols. Dit apparaat, genaamd de Omnitrix, stelt hem in staat om te veranderen in een groot aantal verschillende aliens, elk met andere krachten en vaardigheden (gelijk aan DC’s "Dial H for Hero" stripserie). Hoewel Ben beseft dat hij deze vaardigheden moet gebruiken om anderen te helpen, deinst hij er niet voor terug de omnitrix af en toe ook te gebruiken voor een kwajongensstreek.
Het eerste seizoen van de serie draaide voornamelijk om de schurk Vilgax, een buitenaardse krijgsheer die het op de omnitrix heeft voorzien. In de finale van seizoen 1 vocht hij zelf met Ben, maar werd verslagen en kwam blijkbaar om in de ontploffing van zijn schip.
Het tweede seizoen bevatte niet echt een rode draad en had gewoon per aflevering een apart verhaal. Wel werd er meer onthuld over Opa Max’ verleden. De hoofdvijand in dit seizoen was Kevin 11, een tiener die door toedoen van de Omnitrix is veranderd in een monster.
Klik op de kleurplaat die jij leuk vindt voor een grotere versie.


Ben 10


Ben 10


Ben 10


Ben 10


Ben 10


Ben 10


Ben 10


Ben 10


Ben 10


Ben 10


Ben 10


Ben 10


Ben 10


Ben 10


Ben 10


Ben 10