Maskers!

Wallpapers van Roofdieren
Leuk plaatje

Kleurplaten


Gezellig, je komt even kijken welke kleurplaten wij allemaal hebben. Zoals je hieronder kunt zien hebben wij er heel erg veel. Gelukkig staan ze per categorie en kan je makkelijker er een uitzoeken om mooi in te kleuren. Alle kleurplaten die wij momenteel online hebben staan, er komen er nog veel meer!!! Waaronder de allernieuwste, de meest gezochte, de hipste ..... echt allemaal.

Elke week proberen we weer nieuwe kleurplaten op de website te plaatsen, kom gewoon gezellig af en toe kijken en jij zult de kleurplaten vinden die jij zoekt.

Printen gaat heel makkelijk. Klik op de kleurplaat die je wilt en je krijgt de groter versie. Rechts zie je een printer staan, klik hierop! Reclame wordt niet mee geprint.


Plaatje van een Disney / Pixar Disney / Pixar

Hey, dit is het onderdeel voor allerlei tekenfilms gemaakt door Disney en Pixar etc. Allemaal van een goede kwaliteit en ook belangrijk allemaal gratis voor jou om te downloaden! Snap jij niet precies hoe het allemaal werkt, vraag dan even aan papa of mama.
Plaatje van een Dreamworks Dreamworks

Ook hier vind jij kleurplaten van tekenfilms, alleen zijn deze door iemand anders gemaakt, Dreamworks is de maker van de tekenfilms.

Het is niet nodig de kleurplaten achter elkaar te downloaden. Sla de kleurplaat die jij leuk vind op en print hem, hierna kun jij lekker met de kleurpotloden aan de gang.Plaatje van een Feestdagen Feestdagen

Pasen, Pinksteren Kerst dat zijn de onderwerpen in dit gedeelte van de kleurplaten. Geef jullie huis lekker veel kleur tijdens de feestdagen met een mooie kleurplaat.

Uiteraard is zo’n leuke kleurplaat ook gezellig als jouw vriendjes of neefjes en nichtjes op bezoek zijn tijdens deze dagen! Sommige kleurplaten hebben stiekem zelfs een educatieve waarde.

Plaatje van een Jongens Jongens

Er zijn uiteraard altijd van die onderwerpen die typisch voor jongens zijn, alhoewel er ook natuurlijk stoere meiden zijn en zich prima kunnen meten met de jongens. Toch wilden wij een speciale category jongens maken voor deze kleurplaten omdat er al heel veel "meiden" kleurplaten zijn. Onder "jongens" kleurplaten vind je bijvoorbeeld: Starwars, Cowboys, Ruimtevaart, Ridders en Kastelen, Robots en nog veel meer. Kijk maar gauw in de kleurplaten of je een leuke ziet die je wil printen.
Plaatje van een Kinderprogramma Kinderprogramma

Hier vind jij kleurplaten van kinderprogramma’s. Kijk je graag kinderprogamma's op tv of in het theater? Dan vind jij hier vast wel een leuke kleurplaat.
Plaatje van een Lezen en Schrijven Lezen en Schrijven

Dit is wel het saaiste onderdeel ….. cijfers en letters of toch NIET? Wij vinden dat er hele leuke tussen zitten, dus ga maar snel kijken. Misschien is er binnenkort wel iemand jarig en wil jij een mooie kleurplaat van een cijfer kado geven. Of wil jij jouw eigen naam kleuren, het kan allemaal.
Plaatje van een Looney Tunes Looney Tunes

Looney Tunes, wie kent ze niet? Jij niet? Dan vergis jij je hoor Bugs Bunny, Daffy Duck maar ook Woody Woodpecker en Roadrunner zijn van de partij.

Misschien vinden jouw papa en mama het ook wel leuk om een van de ingekleurde figuren op vaderdag of moederdag

Plaatje van een Natuur Natuur

Wie wil er nu niet een kleurplaat van een paard, een hond of vissen? Ik ben zelfs de tel kwijt hoeveel van deze kleurplaten wij hebben. Er zit er zeker een bij van jouw meest favoriete dier.


Plaatje van een Seizoenen Seizoenen

Gelukkig hebben wij in Nederland seizoenen, er is toch niets mooier dan soms lekker in de sneeuw spelen en soms heerlijk genieten van de zon op je toet? Maar vind jij uitwaaien op het strand in de herfst ook zo heerlijk? Wij wel. En dan de lente, de hele wereld begint dan voorzichtig weer te ontwaken en buiten ruikt het ook meteen weer een stuk frisser.
Plaatje van een Speciale dag Speciale dag

Valentijn, Moederdag, Vaderdag zomaar een greep uit de speciale dagen die wij kennen. Niet echt feestdagen maar dagen om eens iemand in het zonnetje te zetten en eens extra te verwennen. Of ben jij stiekem verliefd en wil jij een leuke kleurplaat voor jouw liefje maken? Vergeet dan niet om het anoniem te doen …. Ergh wij bedoelen zonder jouw naam er op te zetten (grote mensen ook altijd met hun moeilijke woorden!)
Plaatje van een Speelgoed Speelgoed

Kleurplaten van speelgoed, misschien ben jij wel een beetje moe om echt met jouw speelgoed te spelen en wil jij liever even kleuren. Dat kan als jij hier eens op ontdekkingsreis gaat. Barbie het allermooist inkleuren of misschien wel jouw favoriete Furby een apart kleurtje geven.
Plaatje van een Sporten Sporten

Zit jij op voetbal, dan MOET jij hier eens kijken …….. allerlei kleurplaten van voetballers, voetballen en nog eel meer kun jij hier vinden. Leuk joh, kun jij zelfs als jij niet op het veld staat een balletje te trappen toch met jouw hobby bezig zijn.
Plaatje van een Sprookjes Figuren Sprookjes Figuren

Sprookjes, zijn er mensen die sprookjes niet leuk vinden? Ik geloof het gewoon niet, iedereen vindt sprookjes toch leuk? Als papa of mama nu eens ouden voorlezen uit een mooi sprookjesboek en jullie gaan allemaal een leuke kleurplaat maken die over het sprookje gaat.

Verhip dat lijkt opeens wel een idee voor een verjaardagspartijtje. Als er dan ook nog een prijs mee te winnen zou zijn …………

Plaatje van een Stripboek Stripboek

Kuifje, Diddle, Garfield en vele anderen kun jij vinden op deze pagina’s. Een paar kleurplaten achter elkaar is natuurlijk ook een strip! Schrijf er een grappig of spannend verhaal bij en jij hebt je eerste eigen stripboek gemaakt!
Plaatje van een Superhelden Superhelden

Batman en Robin redden Gothamcity! Terwijl Spiderman en Superman ook hun best doen om de wereld te redden van allerlei schurken. Voel jij je ook altijd net een superheld als jij een boek hebt gelezen of een tekenfilm hebt gezien? Nou ik wel, het liefst zou ik dan ook in zo’n mooi pak de wereld gaan redden. Mijn slaapkamer hangt dan ook vol met posters en zelf gekleurde kleurplaten van mijn meest favoriete held spiderman.
Plaatje van een Tekenfilms Tekenfilms

Aangezien er veel meer studios tegenwoordig tekenfilms (animatie films) maken hebben wij de categorie tekenfilms in het leven geroepen. Hier plaatsen wij tekenfilms die echt films zijn en niet geproduceerd door een van de grotere jongens. Films zoals Arthur en de Minimoys en binnenkort meer
Plaatje van een TV Serie TV Serie

Heb jij net naar een tv serie gekeken en wil jij graag een kleurplaat van die serie? Kijk dan snel in deze rubriek, daar vind jij van alle bekende series wel kleurplaten. We hebben ze gerangschikt op serie zodat jij snel naar jouw favoriete kan gaan. Maar vergeet ook niet om eens bij een andere te kijken, wie weet staan daar ook wel leuke bij die jij wilt gaan inkleuren.
Plaatje van een Universal Animation Studios Universal Animation Studios

Universal Animation Studios is een Amerikaanse studio die verschillende films en tekenfilms maakt. Alvin en de Chipmunks, Woody Woodpecker maar ook de films van Barbie (de 12 dansende prinsessen en Fairlytopia de magie van de regenboog).
Plaatje van een Vervoer Vervoer

Ben jij op zoek naar een mooie kleurplaat van een auto? Dan is dit de plek waar jij moet gaan kijken. Klik maar eens op een van de linkjes om naar de kleurplaten te gaan.