Maskers!

Wallpapers van acteurs

Brad Pitt


Wij hebben verschillende wallpapers van Brad Pitt.

William Bradley (Brad) Pitt (Shawnee, Oklahoma, 18 december 1963) is een Amerikaans filmacteur. Pitt werd geboren als kind van Bill en Jane Pitt en groeide op in Springfield in Missouri. Hij heeft een broer, Doug (1966), en een zus, Julie (1969). Op de Kickapoo High School blonk Pitt uit in tennis en hield hij zich bezig met toneel en debatteren. In 1982 begon hij aan de Universiteit van Missouri aan een studie journalistiek.
Hij Speelde onder andere mee in de series Dallas en Growing Pains. Zijn doorbraak vormde de rol van de gewelddadige J.D. in de film Thelma and Louise uit 1991. Hierna heeft hij verschillende grote films gemaakt zoals o.a. 7 years in Tibet, Meet Joe Black , Fight club, Se7en, Ocean's Eleven (en Twelve) en nog veel meer.

Op 29 juli 2000 trouwde Pitt met Friends-ster Jennifer Aniston. Na een huwelijk van 4,5 jaar kondigde het paar in januari 2005 aan te gaan scheiden. Daarvoor had hij relaties met onder meer Juliette Lewis en Gwyneth Paltrow, met wie hij zelfs verloofd was.
In januari 2006 bevestigen Angelina Jolie en Brad Pitt, aan People Magazine US zwanger te zijn van hun eerste kind. Op 27 mei 2006 kreeg de acteur een dochter, die Shiloh Nouvel Jolie-Pitt werd genoemd. Pitt heeft de geadopteerde kinderen van Angelina Jolie ook reeds geadopteerd. Het huwelijk zal medio 2006 / 2007 worden voltrokken.