Over we4you2

Waarom We4you2.nl?

We4you2 is ooit begonnen als een platform voor Opa en Oma dat ze de foto’s van hun kleinkinderen online konden bekijken. Opa en Oma wonen namelijk nogal ver bij ons vandaan, net als de rest van mijn familie. Misschien moeten wij zelfs stellen dat wij ver van mijn familie wonen aangezien ik de enige ben van mijn familie die vertrokken is.

Afijn, de kindertjes werden groter en begonnen de eerste stapjes op internet te zetten. De eerste keer dat ze iets “vies” tegenkomen denk je nog dat jij wel even de wereld zal gaan verbeteren etc. Ik heb daarom van alles geprobeerd om er voor te zorgen dat ze niet meer op de voor kinderen ongeschikte sites konden komen. Daar blijk je niet alleen een dag taak aan te kunnen hebben, nee sterker nog dat gevecht win jij niet. Stel je maar eens voor dat jouw 9 jarige dochter een spreekbeurt wil houden over poezen, wat op zich niet vreemd is als er 2 van die mormels in je eigen gezin rondscharrelen. Doe zelf maar eens de test en Google maar eens op plaatjes van poesjes. Need I say more?

Papa & mama hebben toen besloten om naar plaatjes, kleurplaten wallpapers en nog veel meer te gaan zoeken voor de kids. Al snel bleek dat er geen goede site’s te vinden zijn waar je gewoon lekker de zaken vandaan kunt halen die jij wilt. Alleen maar sites waar je doorgelinkt wordt naar een andere site waar je weer getrakteerd wordt op de volgende doorlink. Meestal zijn de websites ook nog doorspekt met irritante popups. Soms krijg jij zelfs extraatjes waar jij echt niet om gevraagd hebt, zoals virussen en al die andere enge dingen.

Al met al redenen om zelf een site te gaan bouwen, de site waar jij momenteel op zit te lezen. Hier vindt jij echte content, alle kleurplaten, wallpapers, avatars enz die wij zeggen te hebben, hebben wij ook en kun jij bij ons downloaden.

Kijk dus maar eens rustig rond en neem die dingen mee die jij nodig hebt.

Mocht jij nog iets missen, of heb jij iets te melden gebruik dan aub het contact formulier.

ENJOY!!!!