Maskers!

Wallpapers van Popartiesten
Leuk plaatje

Emoticons


Op zoek naar die gave emoticons voor in jouw emailberichten, messenger of mobieltje? Zoek niet verder, wij hebben er heel veel en plaatsen er steeds nieuwe bij. Bij ons kan je deze gratis downloaden.

Wat denk je van een lief hartje of een bloemetje voor je vriendje of een hand die foei uitbeeld voor iemand die iets zegt wat jij niet leuk vind? Een smilie die dubbel ligt van het lachen.. met emoticons kan je een gesprek veel leuker maken omdat je je emoties kunt uitbeelden met een plaatje.

Wij hebben heel veel emoticons en geplaatst in categorieen zoals liefdes, bewegende enz. Kijk maar snel!
Plaatje van een Bewegende Bewegende

Heb je net een leuk stukje geschreven en denk je "jeetje wat saai'… geen paniek. Wij hebben hier heel veel verschillende bewegende emoticons. Geef je berichtje op msn, chat, het forum of in je email een leuke draai met zo'n bewegend plaatje. Genoeg verschillende onderwerpen en er zit er vast wel een bij die jij echt heel leuk vindt!. Gratis te downloaden met je rechtermuisknop en dan kopieren of opslaan.


Plaatje van een Emotie Emotie

Wil jij iemand duidelijk maken hoe jij je voelt? Handig deze emotie emoticons. Laat maar eens zien dat jij super blij bent, verbaasd of misschien wel heel erg boos. Soms zeggen plaatjes meer dan woorden.
Plaatje van een Liefdes Liefdes

Verliefd… wie wil er nu niet verliefd zijn. Zo veel verschillende emoticons waarmee je je geliefde kunt laten zien hoe gek je op die gene bent.
Plaatje van een Overige Overige

Op zoek naar leuke emoticons, kijk eens in ons mapje diversen. Wij hebben zo veel verschillende emoticons dat het soms onmogelijk is om alles in categorieen te zetten.
Plaatje van een Pasen Pasen

Pasen is altijd een gezellige tijd. De lente is begonnen, de vogels fluiten en uiteraard in deze periode veel vrij van school. Hier vind je enkele paas emoticons.
Plaatje van een Tekenfilms Tekenfilms

Tekenfilms zijn altijd leuk. Nu hebben wij ook emoticons van tekenfilms. Kijk maar gauw of er leuke tussen zitten.