Maskers!

Wallpapers van Roofdieren
Leuk plaatje

Welkom bij We4you2


Zoek jij naar een leuke Maskers van een dier of personage uit een tekenfilm?

De teens en de ouder(s) hebben wij ook een apart plekje gegeven, Geniet van een lekker Recept of download een mooi Behangetje (wallpaper) voor je PC of kijk eens bij de emoticons of Avatars .

De herfst is bijna voorbij. De kerstdagen en Oud en Nieuw staan voor de deur. Bijna is het kerstvakantie, ideaal om kleurplaten te gaan kleuren. Tekenen is altijd leuk voor jong en oud. Hier een voorbeeldje van leuke kleurplaten zoals: Kerst ballen, Kerst Engelen of van Kerstbomen We hebben nog veel meer kleurplaten die met Kerst te maken hebben, of kijk eens bij de winter kleurplaten?


Wil je iets anders? Kijk dan bij de rest van de kleurplaten

De nieuwste kleurplaten


Heerlijk, iedere keer weer bedenken wat je wilt eten! En wat heb ik daar dan voor nodig? Wat is de bereidingstijd? En de voorbereidingstijd? Allemaal vragen, waar je eigenlijk niet zelf over wilt nadenken. Nu hoeft dat ook niet meer, kijk hier maar eens of wij antwoorden weten te geven op alle vragen m.b.t. recepten. Recepten, ingrediënten en boodschappenlijstjes je vind ze hier allemaal!
Zoals jij in de titel kunt zien, staan er ook al heel veel Wallpapers online. Wij hebben er nog veel meer in voorraad, maar online zetten is best een klus.
Wij hebben wallpapers in allerlei verschillende onderwerpen zoals bijvoorbeeld bij acteurs Brad Pitt , of bij auto's Lamborghini , bij dieren o.a. Honden of ben je meer op zoek naar actrices zoals Angelina Jolie, zangeressen of popgroepen Pussycat Dolls. Natuurlijk ontbreken de wallpapers van tekenfilms niet... Shrek 3 , Cars , Avatar en nog veel meer.
Klik dus snel op de titel om een overzicht van alle onderwerpen te zien, als jij een leuke vindt aarzel dan niet en zet hem op jouw PC als achtergrond!
Avatars, die gebruik je om jezelf kenbaar te maken op internet. Gewoon een leuk plaatje om jouw stemming te laten zien Of zelfs een speciale avatar, waaraan iedereen JOU kan herkennen. In onze database zitten er genoeg, het kan bijna niet anders of er staat er wel een tussen waarvan jij zegt He, dat ben ik!
Wat is er leuker dan in de Kerstvakantie, gezellig een kleurplaat zo mooi mogelijk in te gaan kleuren? Hier vindt jij kleurplaten van bijvoorbeeld Oud en Nieuw of van een Kerst Sneeuwpop, of misschien andere kleurplaten zoals: Cars,Pirates Of the Caribbean,Winx of Star Wars en nog veel meer tekenfilms.
COOL! Emoticons, wat zitten er toch grappige tussen. Als jij jouw emotie eens wilt laten weten via de mail of zo, dan zit er absoluut een tussen waarmee jij exact kunt vertellen hoe jij je voelt. Maar pas op! je hele e-mail volproppen met emoticons is voor de lezende partij niet echt leuk. LOL, ROFL, IMHO & NooB als deze termen jouw niets zeggen hebben wij speciaal voor jou ook emoticons van over de grond rollen van het lachen etc.
Wil jij net als mij er wel eens helemaal anders uitzien? Of heb jij binnenkort een feestje waar jij met een masker moet verschijnen? Wat is er dan leuker dan het masker zelf maken?? Wij vinden het altijd erg leuk om te knippen, plakken kleuren kortom knutselen.
Als dan het eind resultaat een geweldig mooi masker is van een Konijn , Tijger of misschien wel een .......
Klik snel op de Link en jij zult absoluut een masker vinden die bij jou past!
Zoek jij informatie over dingen ...... *kuch* nee he jij wilt SPELEN!! Leuke dingen kijken enz. Deze linkjes hebben wij allemaal verzameld voor jullie, erg geholpen door onze eigen kinderen in de kiddies leeftijd.
Kijk dan maar eens op deze pagina, dan zie jij een berg linkjes naar leuke pagina's!!!
Wij hebben een onwijse hoop links verzameld waarvan wij denken dat jullie die wel leuk zullen vinden.
Wij zijn, zeker in jullie ogen, een stel oudjes en hebben de hulp ingeroepen van onze neefjes en nichtjes om er achter te komen wat jullie leuk vinden. Controleer maar eens of ze gelijk hebben! Mis jij iets neem dan contact met ons op.
Kijk eindelijk een groep waar wij ons in thuis voelen :-) de ouder(s).
Hier vind jij dan ook linkjes die betrekking hebben op financiën, reizen, opvoeding en nog veel meer. Niet allemaal even nuttig of zinvol maar wel een hoop linkjes waar jij misschien iets aan hebt.